Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Ιστορικό

Το 1986 ο Παναγιώτης Χατζηπάντος υλοποιώντας το όραμά του, ίδρυσε στη Βέροια μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες, την HOME ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ, που δραστηριοποιούνταν αρχικά στο χώρο κατασκευής και λιανική διάθεση φωτιστικών.

Η HOME ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ διαθέτει έναν εντυπωσιακό  εκθεσιακό χώρο 2,000 τ.μ. χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το όραμα τελείωσε.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε η Homelighting με σκοπό τη χονδρική πώληση.

Η Homelighting διαθέτει ένα βιοτεχνικό χώρο με σύγχρονο κέντρο διανομής και αποθήκης 3.000 τ.μ. 

Σκοπός

Επιλέγουμε και σχεδιάζουμε πάντα βλέποντας από την πλευρά των πελατών μας, με αποτέλεσμα να έχουμε ιδιαίτερα και εμπορικά είδη  σε σωστές χαμηλές τιμές.

Η οργάνωση και η καλή συσκευασία εξασφαλίζει την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση παράδοση για μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία.

Με την εμπειρία και την διαρκεί ενημέρωση στο χώρο του διεθνούς design κατάφερε να παρουσιάζει επιλεγμένα προϊόντα για το σπίτι όπως έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τώρα μέσα από το e-shop μπορεί ο κάθε ένας  εύκολα και γρήγορα να επιλέξει το προϊόν που του ταιριάζει για το χώρο του.

Ποιότητα

Για εμάς η ποιότητα είναι πολύ σημαντική και γι’αυτό όλα τα προϊόντα τηρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE).

Οι οδηγίες και τα σύμβολα που φέρουν τα φωτιστικά, εξασφαλίζουν τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των φωτιστικών.

 

Εγγύηση

Το περιεχόμενο της εγγύησης ποικίλει για κάθε προϊόν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους εγγύησης  σε κάθε προϊόν.

Σε όλα μας τα προϊόντα παρέχουμε εγγύηση 1 χρόνου καλής λειτουργίας για όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά τους μέρη.

Η εγγύηση ισχύει από την αρχική ημερομηνία αγοράς του. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς, είναι απαραίτητο να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς, που αποτελεί το μόνο αποδεικτικό στοιχείο της ημερομηνίας αγοράς. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από  κακή συναρμολόγηση ή χρήση ή έλλειψη καθαριότητας ή γρατζουνιές/χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Επίσης, δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά και την τοποθέτηση σε υγρό περιβάλλον. 

Οδηγίες συντήρησης/φροντίδας

Για να ισχύει η εγγύηση είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρησης για κάθε προϊόν. Ρωτήστε περισσότερα για τη συντήρηση των προϊόντων.

Τι θα γίνει για να διορθωθεί το πρόβλημα;

Η  HOME ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσει τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος, ή εφόσον αυτό είναι απαραίτητο την αλλαγή του ελαττωματικού  τμήματος. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν ανήκει πλέον στη σειρά προϊόντων HOME ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ θα φροντίσουμε να το αντικαταστήσουμε με άλλο που θα ταιριάζει.

Περιβάλλον

Η «Home Χατζηπάντος»  σκέφτεται το περιβάλλον και τα περισσότερα φωτιστικά είναι σχεδιασμένα να μπορούν να φέρουν λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας και νέας τεχνολογίας LED. 

Συμμετέχουμε στη φωτοκύκλωση ενεργά για την ανακύκλωση όλων των καμένων λαμπτήρων.

Επισημαίνουμε προς όλους ότι για τις συσκευασίες και γενικά τα πράγματα που πετάμε να προτιμούμε να τα ρίχνουμε στου ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, είναι σημαντικό για το μέλλον του πλανήτη μας.