Τρόποι Αποστολής / Χρεώσεις

Τρόποι Αποστολής / Χρεώσεις

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS ή τα ΕΛ.ΤΑ. στο χώρο σας, ή στο κατάστημα που έχετε επιλέξει. Σε  περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου ή/και βάρους η αποστολή μπορεί να γίνει και με άλλα μέσα με παράδοση στην πόλη σας .


Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο xatzipantos.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με τις προϋποθέσεις να είναι το προϊόν διαθέσιμο και να έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την μεταφορική εταιρία. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 14.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. 

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για τον ακριβής  χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Χρόνοι Παράδοσης

1)   Άμεση 1-3 ημέρες.

2)   Παραγγελίας  4-7 ημέρες.

3)   Παραγγελίας  έως 15 ημέρες.

4)   Παραγγελίας κατόπιν επικοινωνίας

Χρεώσεις

Η χρέωση αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες αξίας 100€ και πάνω και η πληρωμή θα γίνει πριν την αποστολή των προϊόντων (δηλαδή εξαιρούνται οι αντικαταβολές). 

Για παραγγελίες κάτω των 100€, χρέωση μεταφορικών : 5€.

Τα επιπλέον έξοδα αντικαταβολής είναι 3€.

Σε ειδικές περιπτώσεις προϊόντων και παραγγελιών μεγάλου όγκου ή/και βάρους ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση μεταφορικών. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά και θα σας ενημερώσουμε.

Η παραπάνω χρέωση μεταφορικών είναι προσφορά γνωριμίας και ενδέχεται να αλλάξει.